Yozgat’de Minik öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı

Yozgat'de Minik öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı

minik öğrenciler karne heyecanı yaşadı

20 Ocak 2024 - 02:10

Okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte İl Müftülüğümüze bağlı olarak eğitim veren 4-6 yaş Kur'an Kurslarında karne heyecanı yaşandı.

İl Müftümüz sayın Ali Gülden 4-6 yaş Kur'an Kurslarında öğrenim gören miniklerin karne törenine katılarak heyecanlarına ortak oldu.

İl Müftümüz sırasıyla Yimev, Gülaylar, Abdulhamithan, Naciye Afet Şahin ve Merkez 4-6 yaş Kur'an Kurslarını ziyaret ederek miniklerin karnelerini verdi.

İl Müftümüz sayın Ali Gülden 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılının ilk dönemin sonuna gelindiğini ve öğrencilerimiz için faydalı bir dönem olduğunu belirterek, bu süreçte öğrencilerin eğitiminde emeği geçen Kur'an kursu öğreticileri ile yardımcı personele ve desteklerini esirgemeyen velilere teşekkür etti.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi