Yozgat’de Minik öğrenciler Sevindi

Yozgat'de Minik öğrenciler Sevindi

minik öğrenciler sevindi

21 Eylül 2023 - 02:10

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle İl Müftülüğümüze bağlı Naciye Afet Şahin 4-6 Yaş Kur-an Kursu'nu ziyaret eden İl Müftümüz Sayın Ali Gülden öğrencilerle ayrı ayrı ilgilenerek sohbet etti.

Kurs yöneticilerinden başlayan eğitim süreci hakkında bilgi alan Gülden, "Temenni ediyorum ki hepimizin gayretleri ile evlatlarımız geleceğe sağlam temeller üzerinde hazırlanırlar ve dinimize, ülkemize, milletimize faydalı birer insan olarak yetişirler. Emeğiniz için sizlere teşekkür ederim." İfadelerini kullandı.

Sayın İl Müftümüz ziyaretleri esnasında öğrencilere Hayırsever İş İnsanı Sayın Bilal Şahin Beyefendi tarafından hazırlanan hediyeleri de verdi. Ziyarette Eğitim Şube Müdürü İbrahim Çınar'da hazır bulundu.

Erzincan'a Diyanet Akademi (dini Ihtisas Merkezi) Açılıyor
Diyarbakır'da Annelerin Huzur Arayışı Sempozyumu Gerçekleştirildi.
Diyarbakır'da Annelerin Huzur Arayışı Sempozyumu...