Yozgat’de Müftü Sezik Futbolcularla Bir Araya Geldi

Yozgat'de Müftü Sezik Futbolcularla Bir Araya Geldi

müftü sezik futbolcularla bir araya geldi

11 Aralık 2018 - 02:11

MÜFTÜ SEZİK FUTBOLCULARLA BİR ARAYA GELDİ

İl Müftüsü Salih Sezik, toplumun farklı kesimleri ile buluşmaya devam ediyor. Yozgatsporlu futbolcularla camide bir araya gelen Müftü Sezik, oyunculara hayatlarında başarılar dileyerek bir dizi nasihatlerde bulundu.

Yatsı namazını DSİ Cami’nde kıldıran İl Müftüsü Salih Sezik,  camide Yozgatsporlu futbolcular ile bir araya geldi.

İl Müftüsü Salih Sezik, futbolculara yaşamlarında başarılar diledi. Futbolculara nasihatlerde bulunan Müftü Sezik, vaazında birlik ve beraberliğin öneminden bahsetti. Sezik, “Önce din kardeşi, sonra aynı vatanın ve aynı dünyanın vatandaşları olduğumuzu, insanlıkta kardeş olduğumuzu ön plana çıkararak, birlik ve beraberlik içinde yaşamalıyız. Kendimiz için istediğimizi başkaları için de istediğimiz, kendimiz için istemediğimiz şeyleri başkaları için de istemediğimiz zaman, herkes için mutlu bir hayata kavuşacağız.  İnsanların maddi çıkarlar için,  birbirlerinin evlerini eşyalarını yağmaladıkları bir çağda, insanları hidayete ulaştırmak için gönderilen Sevgili Peygamberimiz;  aynı inançtaki insanları kardeş yaparak, farklı inanç sahiplerini vatandaşlık ve dostluk anlaşmaları ile birbirlerine bağlayarak, mutlu bir toplum meydana getirmiş, saadet asrını gerçekleştirmiştir” dedi.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Ve Istişâre Semineri” Ile “2024 Yılı Yaz Kur’an Kursu Eğitim Semineri” Düzenlendi.
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu...