Yozgat’de NikÂh Ve Toplantı Salonu Hizmete Girdi

Yozgat'de NikÂh Ve Toplantı Salonu Hizmete Girdi

nikÂh ve toplantı salonu hizmete girdi

07 Ağustos 2019 - 02:11

İçişleri Bakanlığı’nın İl ve İlçe Müftülerine nikâh kıyma yetkisi vermesinden sonra Yozgat İl Müftülüğü nikâh salonu dizayn edilerek hizmete açıldı.

İl Müftümüz Salih SEZİK, “İl Müftülüğümüz bünyesinde bulunan nikâh ve toplantı salonunu dizayn ettiklerini belirterek, nikâh için İl Müftülüğümüze müracaat eden vatandaşlarımıza bundan sonra daha güzel hizmetin verileceğini dile getirerek, nikâh kıydırmak isteyen gençlerimizi İl Müftülüğümüze davet ediyorum” dedi.

NOT:

NİKÂH BAŞVURUSUNDA GEREKLİ EVRAKLAR

1- Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi  (Son 10 yılda değiştirilmiş, okunaklı ve güncel medeni durumu yansıtır olmalı)

2- Evlilik için sağlık raporu (Aile hekiminden ve aile sağlık merkezlerinden temin edilebilir. İmzalı ve kaşeli olmalıdır.)

3- 5 Adet Vesikalık fotoğraf (Bu fotoğrafın son 6 ay içerisinde çekilmiş olması gerekmektedir. Kadınlarda alın ve çene açık olmak kaydıyla başörtülü fotoğraflar kabul edilir.

4- Evlenme Ehliyet Belgesi (Nüfus Müdürlüğünden alınacak)

Müftülük İletişim: ( 0354) 212 12 08 -  Dahili - 111

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri