Yozgat’de "oku-yorum" Projesi Devam Ediyor

Yozgat'de "oku-yorum" Projesi Devam Ediyor

"oku-yorum" projesi devam ediyor

05 Ocak 2024 - 02:10

Diyanet İşleri Başkanlığımızca Din görevlilerinin okuma, yorumlama ve müzakere faaliyetlerinin geliştirilerek devam ettirilmesi ve Din hizmetlerinde verimliliğin artırılması amacıyla ülkemiz genelinde başlatılan “Kitap Oku-Yorum” projesi İl Müftülüğümüzce devam ediyor. Her ay Diyanet İşleri Başkanlığımızca belirlenen bir kitap ve diyanet aylık dergi din görevlilerilerimiz tarafından okunarak ay sonunda gruplar halinde tahlil edilmektedir. İl Müftümüz sayın Ali Gülden Hüzni Baba Konağı'nda gerçekleştirilen kitap tahlili buluşmasına katılarak Din görevlileri ile birlikte Başkanlığımızın yayınlarından olan '1 Ayet 1 Hadis' kitabının tahlilini gerçekleştirdi. Ayrıca İl Müftümüz "Sıla-i Rahim ve Cenaze Sahiplerine Görevlerimiz" konuları üzerinde de durdu. Bununla birlikte katılımcılardan gelen güncel sorulara cevaplar verdi. Programa Uzman Vaiz Hacı Mehmet Taşçı, Alacalıoğlu Camii, Ali Efendi Camii, Başçavuş Camii, Divanlıoğlu Camii, Kayyımzade Camii, Musa Ağa Camii, Tuzkaya Camii, Köseoğlu Camii görevlileri katıldı.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi