Yozgat’de "oku-yorum" Projesi Devam Ediyor

Yozgat'de "oku-yorum" Projesi Devam Ediyor

"oku-yorum" projesi devam ediyor

18 Ocak 2024 - 02:10

Diyanet İşleri Başkanlığımızca Din görevlilerinin okuma, yorumlama ve müzakere faaliyetlerinin geliştirilerek devam ettirilmesi ve Din hizmetlerinde verimliliğin artırılması amacıyla ülkemiz genelinde başlatılan “Kitap Oku-Yorum” projesi İl Müftülüğümüzce devam ediyor.        Her ay Diyanet İşleri Başkanlığımızca belirlenen bir kitap ve güncel bir mesele okunarak din görevlilerilerimizle tahlil edilmektedir. İl Müftümüz sayın Ali Gülden Erdoğan Akdağ Camii 'nde gerçekleştirilen kitap tahlili buluşmasına katılarak Din görevlileri ile birlikte Doç. Dr. Mehmet Altuntaş'ın "Kur'an Perspektifinden Dünyanın Değeri" ve Nurettin Topçu'nun " Ahlak" kitabının tahlilini gerçekleştirdi.         Ayrıca İl Müftümüz katılımcılardan gelen güncel sorulara da cevaplar verdi. Programa İl Vaizi Abdurrahman Parlak, İlahiyat Fakültesi Camii Erdoğan Akdağ Camii, Bandelli Camii, İsmail Erkoç Camii, Toki Hz. Bilal Camii Camii ve Sanayi Camii görevlileri katıldı.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi