Yozgat’de şeyhzade Ahmet şevki Ergin Hoca Efendi Anıldı

Yozgat'de şeyhzade Ahmet şevki Ergin Hoca Efendi Anıldı

şeyhzade ahmet şevki ergin hoca efendi anıldı

09 Ocak 2024 - 02:10

İl Müfümüz sayın Ali Gülden Yozgat'ın manevi önderlerinden Şeyhzade Ahmet Şevki Ergin Hoca Efendi (ks)'nin vefatının 22. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma programına katıldı. Şeyh Hacı Ahmet Efendi Camii'nde gerçekleştirilen programda Kuran’ı Kerim tilaveti ile Mevlid-i şerif okundu.      İl Müftümüzün kıldırdığı Öğle Namazı sonrası Ahmet Şevki Ergin Kültür ve Hizmet Vakfı (AŞK) binasında sohbet programı gerçekleştirdi. AŞK Vakfı Başkanı sayın Ali Şakir Ergin’in açış konuşmasını yaptığı programda sayın İl Müftümüz Ali Gülden, Şeyhzade Ahmet Şevki Ergin Hocaefendi (ks)'in gönül medeniyetimize bıraktığı emanetler hakkında konuştuktan sonra Şeyhzade'ye okunan hatimler ve çekilen zikirlerin duasını yaptı.      Ahmet Şevki Ergin Kültür ve Hizmet Vakfı tarafından gerçekleştirilen, "Şeyhzade Ahmet Şevki Ergin Hoca Efendi'nin vefaatının 22. yılında anma toplantısına Belediye Başkanı sayın Celal Köse, İl Müftümüz sayın Gülden ve Yozgat halkı katıldı.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Tdv Kadın Kolları Afyonkarahisar şubesi Tarafından "hayır çarşısı" Açıldı.
Tdv Kadın Kolları Afyonkarahisar şubesi Tarafından "hayır...