Yozgat’de Sorgun’da özel Vaaz Ve Irşat

Yozgat'de Sorgun'da özel Vaaz Ve Irşat

sorgun'da özel vaaz ve irşat

01 Kasım 2023 - 02:10

İl Müftümüz sayın Ali Gülden önderliğindeki Özel Vaaz ve İrşad ekibi Sorgun ilçemize gitti. TDV Sorgun Kız Öğrenci Yurdu'na giden İl Müftümüz yurt yöneticilerinden bilgi aldı. Öğle Namazı için Sorgun Merkez Yeni Camii'ne giderek namaz öncesi "müslüman olma bilinci “ konulu sohbet gerçekleştirdi ve Filistin’de zulüm gören tüm müslüman kardeşlerimize dua etti. Namaz çıkışında ise cemaat ile müsafaha ederek sohbet etti. Vaaz ve irşad programlarına Saraykent İlçe Müftüsü sayın Yasin Baykal ve Sarıkaya İlçe Müftüsü sayın Zühdü Elveren de katılırken bu ilçelerde görev yapan vaizlerimizde özel vaaz ve irşad programlarında görev aldı. Program sonrası sayın Gülden Sorgun’da yürütülen din hizmetleri için İlçe Müftüsü sayın Mustafa Kayış'a teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.

Isparta'da Mekke Eğitim Vakfından Il Müftüsü Biçer’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Isparta'da Mekke Eğitim Vakfından Il Müftüsü Biçer’e...
Tekirdağ Valisi Soytürk, Kurban Vekâletini Tdv’ Ye Verdi