Siirt Müftüsün’den Okullara Ziyaret

siirt müftüsün’den okullara ziyaret

23 Eylül 2021 - 19:10

Siirt Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, 2021-2022 yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle İl merkezindeki okulları ziyaret ederek, okul müdürleri ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Siirt Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Müftü Yardımcısı Muhammed Özdemir ile birlikte ilimizde bulunan Okulları ziyaret proğramına aldı. İlk olarak dün Abdulhakim Ayten Anadolu İmam-Hatip lisesinin ardından bugün de İbrahim Hakkı Anadolu İmam-Hatip lisesini ziyaret eden Müftü Kapıcıoğlu, Okul Müdürü Hamza Aslan’dan bilgi aldı.

Müftü Vehap Kapıcıoğlu ziyarette şunları söyledi.

“Eğitime ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza büyük önem veriyoruz. Bu vesileyle okullarımızı ziyaret ederek,Okul idarecilerimizin İl Müftülüğünden talep ve beklentilerini almaktayız.

Bu vesileyle 2021-2022 Eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretler proğram dahilinde diğer okullara da yapılacaktır

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri