2021 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Tokat Il Finalleri...

2021 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Tokat Il Finalleri Yapıldı

2021 yılı camiler ve din görevlileri haftası tokat il finalleri yapıldı

26 Haziran 2021 - 00:30

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında, Tokat Merkez ve İlçe Müftülükleri bünyesinde görev yapan din görevlileri arasında “Ezanı Güzel Okuma” ve Etkili Hutbe Okuma” yarışmalarının İl finali Ulu Camiinde yapıldı.
Tokat İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU’nun Komisyon Başkanlığını yaptığı Ezanı Güzel Okuma yarışmasında Şehitler Camii Müezzin Kayyımı Ahmet Hüdai KARAKURAN, Etkili Hutbe Okuma yarışmasında ise Pazar İlçesi Bilal-i Habeşi Camii Müezzin Kayyımı Hüseyin ÖZÇELİK il birincisi seçilerek Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılacak olan bölge yarışmasına katılmaya hak kazandılar.
 Yarışma,İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU’nun dereceye giren Din Görevlilerine verdiği hediyelerle sona erdi.

Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu