Adana’da Aşure Günü Etkinliği

Adana’da Aşure Günü Etkinliği

adana’da aşure günü etkinliği

14 Ağustos 2022 - 10:10

Adana'da Nuri Çomu Camii'nde "Aşure Günü" dolayısıyla Cuma namazının ardından aşure ikramı yapıldı.

Cuma Namazını kıldıran ve Hutbe irad eden İl Müftüsü Taşçı, cuma namazı sonrasında Türkiye Diyanet Vakfının Çomu ailesine göndermiş olduğu Takdir Belgesini, Vakıf Başkanı Hüseyin Çomu'ya cami cemaati ile beraber takdim etti

Hacı Nuri Çomu Camiindeki etkinliğe Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Keleş, Nuri Çomu Vakfı Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hüsamettin Erkınay, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Kocak, Tarım ve Orman Bakanlığı 9.Bölge Müdürü Musa Kaya,Yüreğir Müftüsü Dr. Süleyman Şahin ve Cami cemaati katıldı.

 Nuri Çomu Vakfı Başkanı Hüseyin Nuri Çomu ise, Adana İl Müftülüğüyle birlikte gerçekleştirilen aşure günü etkinliğinde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Müftü Taşcı, aşure etkinliğinde Muharrem ayı ve aşure’nin sağladığı birlik ve beraberliğe, manevi atmosferin öneminden bahsetti.

Daha sonra İl Müftüsü Taşcı, Rabbim ülkemize ve bütün müminlere aşure tadında bir ömür yaşamayı nasip eylesin diyerek “aşure duasıyla” ikramını başlattı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da