Adana’da Müftü Taşcı çocuklarla Buluştu

Adana'da Müftü Taşcı çocuklarla Buluştu

müftü taşcı çocuklarla buluştu

30 Aralık 2022 - 10:10

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen "Biz Bir Aileyiz, Cuma Gecesi Ailece Camideyiz" projesi kapsamında Adana’nın farklı camilerde programlar devam ediyor.

İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Seyhan Müftülüğü Zübeyde Hıradağı Camiinde her Cuma gecesi yatsı namazında ailecek Camideyiz Programına katıldı. Seyhan Müftüsü Mehmet Yaman'da eşlik etti.

İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Zübeyde Hıradağı Camiinde yatsı namazından sonra Cami cemaate sohbet etti.

Müftü Taşcı, sohbette Namazın önemi, cami ve cemaatle namaz. Neslin yetiştirilmesi konularına değinerek Peygamber Efendimizin hayatından örnekler vererek onlara yol gösterecek tavsiyelerde bulundu.

Namaz sonrası ise çocuklarla tek tek ilgilenen Müftü Taşcı; “Özlenen sizin bu camilerde olmanızdır. Sizler Peygamberimizin ifadesiyle şehrin en güzel yeri olan camilere gelirseniz iyi arkadaşlar edinir, keyifli vakit geçirir dolayısıyla da mutlu olursunuz. Camileri doldurursanız sizleri çok seven Allah'ı ve Resulünü sonrasında ise ailenizi ve bizleri çok mutlu edersiniz. Çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz.” dedi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program vaaz, ilahiler, salavat ve duayla son buldu. Programın sonunda katılımcılara kebap ikram edildi.


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi
Şanlıurfa'da Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma...
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...