Agri’da Bölge Birincisi ödüllendirildi

Agri'da Bölge Birincisi ödüllendirildi

bölge birincisi ödüllendirildi

30 Mart 2021 - 09:15

BÖLGE BİRİNCİSİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ağrı İl Müftülüğü, Türkiye geneli Kur'an kursları arası düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması'nda bölge birincisi olan Zehra Fatma Sarıteke’yi ödüllendirdi.       

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl Türkiye geneli Kur'an kursları arası düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması'nın "Doğu Anadolu Bölge Finali" yapıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında çevrimiçi düzenlenen yarışmada Ağrı’yı temsilen katılan Zehra Fatma Sarıteke, kız öğrenciler kategorisinde bölge birincisi oldu.

İl Müftü Vekili Murat Sarı ve İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı’nın da katılımıyla bölge birincisi Sarıteke için İl Müftülüğünde "Ödül Takdim Töreni" düzenlendi.

Törende konuşan İl Müftü Vekili Sarı, “Pandemi sürecinde Başkanlığımızın talimatıyla Kur’an eğitimine ara vermeyerek gerekli tedbirler eşliğinde yüz yüze ve çevrimiçi olarak bu kutsal hizmeti sürdürdük. Yine Başkanlığımız koordinesinde öğrencilerimizin Kur’an’ı güzel okumaya teşvik amaçlı sürdürülen yarışmalarımız da gerekli tedbirler eşliğinde devam ettirildi. Bu dönemde Kur’an öğrenimlerine devam eden tüm öğrencilerimize, ailelerine, Kur’an eğitimine hizmet eden Başkanlık teşkilatına ve tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları...