Agri’da Hafızlar Belgelerine Kavuştu

hafızlar belgelerine kavuştu

13 Mart 2021 - 09:15

HAFIZLAR BELGELERİNE KAVUŞTU

Ağrı İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere hafızlık belgeleri takdim edildi.

Ağrı İl Müftülüğü, hafızlık eğitimini tamamlayan ve Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olarak "Hafızlık Belgesi" almaya hak kazanan öğrenciler için "Belge Takdim Töreni" düzenlendi.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen Belge Takdim Töreni'nde, İl Müftü Vekili Murat Sarı ile İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı öğrencilere hafızlık belgelerini takdim etti.

Törende konuşan İl Müftü Vekili Sarı, "Hafızlarımızın yetişmesinde emeği geçen hocalarımızı ve ailelerini de ayrıca tebrik ediyorum." dedi.

Hafızlığını tamamlayan öğrencilere hafızlık belgeleri ile birlikte çeşitli hediyeler takdim edildi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.