Agrida "adalet ve ihsan bağlamında aile" paneli

Agri Müftülüğü “adalet ve ihsan bağlamında aile” paneli

14 Mayıs 2018 - 07:57

“ADALET VE İHSAN BAĞLAMINDA AİLE” PANELİ

2018 Yılı Aile Haftası Münasebetiyle Ağrı Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından “Adalet  ve İhsan Bağlamında Aile” adlı panel düzenlendi.

Nezahat Çeçen Konferans Salonunda gerçekleşen panele İl Müftü Yardımcısı Murat SARI, İl Vaizi ve Müftülük Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Nuri ARSLAN, müftülük personeli, Kuran Kursu öğreticileri ve hanım vatandaşlar katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Dairesi Başkanlığı tarafından 6-13 Mayıs tarihlerinde “Aile Haftası” münasebetiyle “Manevi Destek” için bir haftalığına Ağrı ilimize görevlendirilen Sakarya Müftülüğü Uzman Vaizi Kudret ÇİMEN, Adana İl Vaizi Fadime TAŞ panelist olarak görev yaptılar. Panelin moderatörlüğünü İl Vaizi ADRB Koordinatörü Nuri Arslan yaptı.

Kuran tilavetinin akabinde İl Müftü yardımcısı Murat SARI açılış konuşması yaptı. Daha sonra panele geçildi.

Vaiz Fadime TAŞ  “Ailede eşlerin birbirlerine karşı sorumluluk ve görevleri”,

Uzm. Vaiz Kudret ÇİMEN de “ Ailede İhsan” konusunda sunum yaptı. Sunumun ardından hazırlanan plaket ve hediyeler panelistlere takdim edilerek program sona erdi.

Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları...