Antalya’da Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi

Antalya'da Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi

bağımlılıkla mücadele eğitimi

14 Şubat 2019 - 09:26

İl Müftülüğümüz koordinesinde 12 Şubat 2019 Salı günü saat 09:30’da Kepez İlçe Müftülüğü Toplantı Salonu’nda Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Orhan GÜRSU tarafından “Bağımlılıkla Mücadele” eğitim semineri yapıldı.

Seminere Antalya İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Mehmet  ÇATALBAŞ, Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Vaiz Ahmet YÖNDEM ve İlçe Vaizleri, Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ, bağımlılıkla mücadele ilçe koordinatörleri ve her ilçeden  bir (1) imam hatip, bir (1) Kur’an kursu öğreticisi katıldı.

Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Orhan GÜRSU personelimize bağımlılıkla mücadele konusunda nelere dikkat edilmesi ve bu süreçte nasıl bir yol izlememiz nuktasında personelime eğitim verdi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı