Antalya’da Din Görevlilerimiz Deprem Bölgesinde.

Antalya'da Din Görevlilerimiz Deprem Bölgesinde.

din görevlilerimiz deprem bölgesinde.

09 Şubat 2023 - 09:25

Din görevlilerimiz deprem bölgesinde.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları sürerken çalışmalara Din görevlileri destek vermeye başladı

İlçe müftülükleri bünyesinde görev yapan gönüllü din görevlileri depremden etkilenen kentlerden olan Hatay ve Kahramanmaraş illerinde arama kurtarma çalışmalarına başladı.

Konu ile ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yapan İl Müftümüz Nazif Fethi Yalçınkaya, “Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilimizde etkisini gösteren depremin ardından, Antalya genelinde görev yapan personelimizden 169 din görevlimizi, yaraları sarmak üzere afet bölgesi Kahramanmaraş ve Hatay'a dualarla uğurladık. Bugün çalışmalara başladılar.

Bölgedeki ihtiyaca binaen, yardımlarla beraber din gönüllülerimizi peyderpey göndermeye devam edeceğiz.

Ülkemizin dört bir yanından giden tüm kardeşlerimize Rabbimden güç kuvvet niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle...