Antalya’da Eller Sabah Namazında şehit Düşen Kahraman...

Antalya'da Eller Sabah Namazında şehit Düşen Kahraman Mehmetçikler Için Semaya Kalktı.

eller sabah namazında şehit düşen kahraman mehmetçikler için semaya kalktı.

26 Aralık 2023 - 09:25

Eller sabah namazında Şehit düşen Kahraman Mehmetçikler için semaya kalktı.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için sabah namazında dualar edildi.

Bu kapsamda Yivliminare Camii'nde de sabah namazında dua programı düzenlendi.

İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya'nın katılımı ile düzenlenen programda kılınan sabah namazının ardından Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için dualar edildi.

İl Müftü Yardımcısı Talat Özmet de programda yaptığı sohbette şehitlik mertebesinin önemine dikkat çekti.

Program ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan İl Müftüsü Yalçınkaya, mesajında, "Devletimizin bekası, vatanımızın bölünmez bütünlüğü milletimizin huzuru ve güvenliği için Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde, hain terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize  sabah namazında tarihi yivli minare camisinde dua ettik. Rabbim şehitlerimizi sonsuz rahmetine gark eylesin.Yaralı askerlerimize acil şifalar ihsan eylesin. Şehitlerimizin ailelerinin ve milletimizin başı sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri