Antalya’da Il Müftümüzden Minik Hafızlara Moral

Antalya'da Il Müftümüzden Minik Hafızlara Moral

il müftümüzden minik hafızlara moral

21 Şubat 2019 - 09:26

İl Müftümüz Osman Artan Hafız İmam Hatip Ortaokulu Projesindeki öğrencileri ziyaret ederek, onlarla hasbihalde bulundu.

Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya ve Antalya Platformu dönem başkanı Metin Doğan’ın da eşlik ettiği ziyaret, samimi bir havada gerçekleşti. Şehit Volkan Canöz Erkek Kuran Kursunda eğitim gören minik hafızlarla tek tek hasbıhal eden İl Müftümüz Artan, hafızlık ve ortaokul eğitimlerini bir arada gerçekleştiren öğrencilerle tecrübelerini de paylaştı. Kuran Kursu Yöneticisi Ersoy Özden’den kurs ve öğrenciler hakkında bilgi alan Artan, Şehit Volkan Canöz İmam Hatip Lisesini de ziyaret etti. İl Müftüsü Artan, Okul Müdürü Mehmet Ali Ak’tan hafızlık projesindeki ortaokul öğrencilerinin durumlarının yanı sıra ve fen ve sosyal bilimler proje dersleri ile ilgili de bilgi aldı.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.