Antalya’da Müftü Nazif Fethi Yalçınkaya, Alanya’da

Antalya'da Müftü Nazif Fethi Yalçınkaya, Alanya’da

müftü nazif fethi yalçınkaya, alanya’da

05 Haziran 2021 - 09:25

Müftü Nazif Fethi YALÇINKAYA, Alanya’da

İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, bir dizi programları kapsamında Alanya’yı ziyaret etti.

İlçede Emine Özmüftüoğlu Camii’nde merkezi sistem aracılığıyla Cuma vaazı irad eden Müftü YALÇINKAYA, Cuma namazının ardından Alanya Müftülüğünü ziyaret etti.

Tanışma ve sohbet havasında geçen ziyarette İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN tarafından müftülüğün çalışmaları ve hizmetleri hakkında İl Müftüsü YALÇINKAYA’ya genel bilgiler verildi.

Ayrıca ziyarette müftülük personeliyle tek tek tanışan YALÇINKAYA personelle hasbihal etti.

Ardından ilçe merkezinde görev yapan Din görevlileri ile de bir araya gelen Müftü Nazif Fethi YALÇINKAYA, din hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi noktasında din görevlilerine çeşitli tavsiye ve önerilerde bulundu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret