Van’da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmalarının...

Van'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmalarının Ikincisi Ilimiz Yukarı Nurşin Camiinde Gerçekleşti

camiler ve din görevlileri haftası yarışmalarının ikincisi ilimiz yukarı nurşin camiinde gerçekleşti

05 Haziran 2021 - 00:55

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Van İlinde görev yapan erkek din görevlileri arasında ezanı güzel okuma ve etkili hutbe sunumu yarışmalarının il finali Yukarı Nurşin Camiinde gerçekleşti.

Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında;

1. Ömer Tukdan (Tuşba İlçesi)

2. Ferit Solmaz (İpekyolu İlçesi)

3. Abdulhakim Taşar (Başkale İlçesi)

Etkili Hutbe Yarışmasında;

1. Yunus Polat (İpekyolu İlçesi)

2. Muhammed Sizcan (Edremit İlçesi)

3. Yümnühan Arslan (Başkale İlçesi) ilimizde dereceye girmeye hak kazandılar.

Yarışma sonunda komisyon üyelerince yarışmaya katılan tüm katılımcılara çeşitli hediyeler verildi. Yarışmada ilimizi bölgede temsil edecek il birincilerimize başarı temennileri ile program sona erdi.

Ömer Tukdan hocamız 31 Temmuz 2021 tarihinde Bitlis ilinde düzenlenecek olan Ezanı Güzel Okuma bölge yarışmasında ilimizi temsil edecektir. Yunus Polat hocamız ise 01 Ağustos 2021 tarihinde Hakkari ilinde düzenlenecek olan Etkili Hutbe Sunumu bölge yarışmasında ilimizi temsil edecektir.

Her iki hocamıza başarılar diliyoruz.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret