Antalya’da Muratpaşa Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Hizmette

Antalya'da Muratpaşa Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Hizmette

muratpaşa aile ve dini rehberlik bürosu hizmette

26 Eylül 2020 - 09:25

Muratpaşa Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Hizmette

Muratpaşa İlçe Müftülüğü tarafından oluşturulan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) açılış programı ile hizmetine başladı.

Yapılan açılışa İl Müftümüz Osman Artan, Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ögke, İl Müftü Yardımcısı Melek Alçın, Muratpaşa İlçe Müftüsü Kuddusi Uysal, Kepez İlçe Müftüsü Metin Arcaklıoğlu, Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Osman Musara, Aile ve Çalışma İl Müdür Yardımcısı, Valilik Proje ve Etüd Uzmanı ile Aile Rehberlik Bürosu üyeleri katıldılar.

Açılışta konuşma yapan İl Müftümüz Artan, Son yıllarda boşanmaların arttığını ve boşanmalarda ortaya çıkan sorunların dini yönden çözüme kavuşturulmasında bizlere önemli görevler düştüğünü ifade etti.

Konuşmasına devam eden Müftü Artan, açılışı gerçekleştirilen büronun oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Açılışta ayrıca büronun ilk projesi olan, aileyi tehdit eden iç ve dış etkenlere karşı, kaynağı Kur’an ve Sünnet ışığında ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesine yönelik bilinç oluşturmak amacı ile oluşturulan "Mutlu Aile Güçlü Toplum” projesinin tanıtımı yapıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri