Antalya’da Umreciler Kutsal Topraklara Dualarla Uğurlandı

Antalya'da Umreciler Kutsal Topraklara Dualarla Uğurlandı

umreciler kutsal topraklara dualarla uğurlandı

01 Mart 2019 - 09:22

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile kutsal topraklara Umre ziyaretini yapmak için İlimiz Merkez ve İlçe Müftülüklerimize kayıt yaptıran Özel Antalya 2 kafilesi için Antalya Havalimanında uğurlama programı düzenlendi.

Uğurlama programına 160 kişiden oluşan Özel Antalya 2 kafilesi umrecilerimiz ve yakınları ile uğurlama ekibimiz olan İlimiz Müftülüğü Personel Şube Müdürü Süleyman Akgün, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenleri Mustafa Taş, Recep Şimşek, Mustafa Gümüş ve Hasan Tuğ katıldılar.

İlimizden Umre yapmak üzere yola çıkan vatandaşlarımıza uğurlama ekibi tarafından Umre ibadetinin yapılışı konusunda kısa bilgiler verildi, sağlık ve sıhhat içinde gidip gelebilmeleri için temennilerde bulunuldu. Program sonunda Umrecilerimiz kafile başkanı Döşemealtı İlçe Müftümüz Kadir KOÇAK’ın yaptığı duanın akabinde uğurlama ekibimiz tarafından uğurlandı.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri