Antalya’da Uzun Aradan Sonra Kur’an Kursları Eğitime Başladı

Antalya'da Uzun Aradan Sonra Kur’an Kursları Eğitime Başladı

uzun aradan sonra kur’an kursları eğitime başladı

30 Eylül 2020 - 09:25

Uzun Aradan Sonra Kur’an Kursları Eğitime Başladı

Kur’an Kurslarında Covid 19 pandemisi nedeniyle ara verilen eğitim tekrardan başladı. İl Müftülüğümüzce 28.09.2020 tarihinde başlayan eğitimin 2. gününde 19 İlçede görev yapan Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik "Kur'an Kurslarının Din Eğitimindeki Rolü" konulu online seminer düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Sedide Akbulut'un katılımıyla gerçekleştirilen seminere İl Müftülüğümüzden İl Müftümüz Osman Artan, İl Müftü Yardımcılarımız Melek Alçın, Mustafa Şimşek, Din Hizmetler ve Eğitimi Şube Müdürü Murat Çelik katıldı.

Oturumun açılışını yapan İl Müftümüz Artan, Kur’an Kurslarının önemine işaret ederek bu dönemde daha dikkatli olunması, ve pandemi kurallarına riayet edilmesi gerektiğini dile getirerek yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Sedide Akbulut ise online seminerde; Yeni dönem tedbirleri, Hijyen ve Temizlik Kuralları en azami ölçüde dikkat edilmesi, Uygulama Esaslarındaki yeni dönem kurallarından bahsetti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle...