Antalya’da Vali Tutulmaz’ın Babası Merhum Hacı Hüseyin...

Antalya'da Vali Tutulmaz’ın Babası Merhum Hacı Hüseyin Tutulmaz’ın Cenazesi Akyar’da Defnedildi

vali tutulmaz’ın babası merhum hacı hüseyin tutulmaz’ın cenazesi akyar’da defnedildi

13 Ağustos 2020 - 09:25

Vali Tutulmaz’ın Babası Merhum Hacı Hüseyin Tutulmaz’ın Cenazesi Akyar’da defnedildi.

Zonguldak valisi Mustafa Tutulmaz’ın babası, Hacı Hüseyin Tutulmaz , Antalya’da tedavi gördüğü özel hastanede yaşamını yitirdi.

Merhum Hacı Hüseyin tutulmaz için dün Korkuteli’ne bağlı Akyar mahallesinde cenaze töreni düzenlendi.

İkindi namazının ardından İl Müftümüz Osman Artan’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından merhum Tutulmaz, mahalle mezarlığına defin edildi.

Cenaze törenine Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Merkez Valisi Mustafa Taşkesen, İl Müftümüz Osman Artan, Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, çevre ilçe kaymakamları, siyasi ilçe temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Defin sonrası Vali Mustafa Tutulmaz, taziyeleri kabul etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret