Van’da Iyilik Elçimiz Evi Yanan Ailenin Imdadına Yetişti.

Van'da Iyilik Elçimiz Evi Yanan Ailenin Imdadına Yetişti.

iyilik elçimiz evi yanan ailenin imdadına yetişti.

13 Ağustos 2020 - 00:55

Tuşba İlçemiz Abdurrahman Gazi mahallesinde bulunan, pandemi sürecinde hocalarımız tarafından maddi manevi destek sunulan dar gelirli bir ailenin evinde yangın çıktı. Yangında evde bulunan birçok eşya kullanılamaz hale geldi. Ailemizin yaşadığı bu yangın faciasının haberini alan iyilik elçimiz, Seyit Battal Gazi Camii Kur’an Kursu Öğreticimiz Emine Yılmaz, hemen mağdur aileye ulaşmış, öğrenci ve hayırseverlerle ekip kurarak çamaşır makinası, çeşitli ev eşyaları, gıda, giyim vb. yardımı yapılarak ailemize ulaştırılmıştır.

Mağdur olan aileye geçmiş olsun ziyaretine giden Van İl Müftü Yardımcımız Melike Seyitoğlu Özkan; “hocamızın girişimleriyle, mahalle sakinlerinin büyük katkılarıyla, yanan eşyaların yenilendiğini, evin boya, badana ve tadilatının yapıldığını söyledi. Bu mağduriyeti yaşayan ailemize her türlü yardımda bulunmaya, maddi manevi destek sağlamaya çalışan Emine Yılmaz hocamız ve öğrencilerine,  özveride bulunan ve bu konuda bize katkı sağlayan kardeşlerimize, Van il Müftülüğü adına teşekkür ediyorum. Zor durumda olan bu kardeşlerimize yardım etme imkânı verdiği için de Rabbime sonsuz kere hamd ediyorum' dedi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri