Antalya’da Yazıyorum/çiziyorum Etkinliğinde ödüller Verildi.

Antalya'da Yazıyorum/çiziyorum Etkinliğinde ödüller Verildi.

yazıyorum/çiziyorum etkinliğinde ödüller verildi.

12 Aralık 2020 - 09:25

Yazıyorum/Çiziyorum Etkinliğinde Ödüller Verildi.

Sosyal  hizmet  kurumlarında  (çocukevi,  çocuk  evleri  sitesi  ve  ÇODEM)  ikamet  eden çocuklarımızın  şiir,  öykü  ve  masal  yazma  ile  resim  ve  karikatür  çizme  becerilerini;  duygu, düşünce  ve  gözlem  yeteneklerini  manevi  değerlerimizle  içselleştirmeleri  ve  bu  değerlerle güçlenmiş  bireyler  olarak  yetişmelerine  katkı  sağlamak  amacıyla  "Yazıyorum/Çiziyorum" etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte ortağa koyduğu eserlerle dereceye giren çocuklara ödülleri müftülük makamında verildi.

Pandemi kurallarına uyularak düzenlenen ödül takdim törenine İl Müftümüz Osman Artan, Antalya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan, İl Müftü Yardımcımız Melek Alçın, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Murat Çelik, öğretmenler ve çocuklar katıldılar.

Dereceye giren öğrencilerin ödülleri İl Müftümüz Osman Artan ve Antalya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan tarafından takdim edildi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.