Antalya’dan Kars’a  Ilmek Ilmek Iyilik

Antalya’dan Kars’a  Ilmek Ilmek Iyilik

antalya’dan kars’a  ilmek ilmek iyilik

15 Aralık 2020 - 09:25

Antalya’dan Kars’a  İlmek İlmek İyilik

 

İlmek İlmek İyilik Projesiyle, küçük bir ilmekle uzak gibi görünen gönülleri birbirine bağlamak, Antalya sıcağında evinde örgü ören bir gönüllümüzle doğuda soğuk kış şartlarında yaşayan bir çocuğun buluşturmak ve kardeşlik bağı ile mesafeleri aradan kaldırmak hedeflenmektedir.

Hayırda yarışmakta yorulmayan Antalya vatandaşlar bu seferberliğe büyük destek verdiler.

Antalya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi işbirliğiyle İlmek İlmek İyilik Projesi kapsamında Din Görevlilerimiz, Kuran Kursu Öğreticilerimiz, öğrencilerimiz ve hayır sever cemaatimizin destekleri ile hazırladıkları el emeği göz nuru işler kış aylarının çetin geçtiği kardeş ilimiz Kars’a gönderilmek üzere müftülüğümüze teslim edildi.

Hummalı bir çalışma ile gelen el emeği eşyalar TDV Kültür merkezinde İl Müftü Yardımcımız Melek Alçın’ın koordinesinde Kadın Kolları Komisyonu Sorumlusu Aysel Uygun ve komisyon üyelerinin öncülüğünde hayır sever vatandaşların katılımıyla bir bir paketlendi.

Paketlenme sırasında teslim edilen bir pakette minik bir kardeşimizin kaleme aldığı not merkezde çalışan gönüllüleri duygulandırdı.

Notta şu ifadeler yazıyor; “Sevgili arkadaşım. Merhaba. Duydum ki Kars'ta çok üşüyor muşsun. Ama artık hiç üşümeyeceksin. Çünkü ben sana atkı ördüm. Kendi ellerimle ördüm artık düşünmeyeceğin için çok mutluyum. Sevgilerle”

İl Müftümüz Osman Artan paketlemenin yapıldığı merkezi ziyaret etmek suretiyle çalışmaları yakından izledi.

İl Müftümüz Artan yapmış olduğu ziyarette,'' Bu kampanyanın şöyle değerli bir yanı var, ürünler el emeği, göz nuru. Belki fabrikalardan, atölyelerden, iş adamlarından bunları parayla satın alıp daha çok götürmek mümkün. El emeğiyle olmasının daha değerli olduğunu ve daha iç ısıtıcı, daha gönüllere dokunucu olduğunu düşünerek bu kampanyayı başlattık. Antalya genelindeki Kur’an kurslarımızdaki hanım kardeşlerimiz ve gönüllülerimiz gerçekten buna büyük destek verdi. İlmek İlmek İyilik Projesine katkı ve katılım gösteren Din Görevlilerimize, Kur'an Kursu Öğreticilerimize, öğrencilerimize ve hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum'' dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.