Aydın’da Stajyer öğrenciler Belgelerini Aldı

Aydın'da Stajyer öğrenciler Belgelerini Aldı

aydın'da stajyer öğrenciler belgelerini aldı

22 Ağustos 2022 - 18:00

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinesinde hayata geçirilen "Kariyer Kapısı Ulusal Staj Programı" kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığınca il müftülüklerine bağlı birimlerde Ulusal Staj Programı başlatılmıştı.

Program kapsamında Aydın İl Müftülüğü tarafından Lübeyne Kemer, Sümeyye Yolcu isimli öğrencilerin katılımıyla başlayan staj programı sona erdi.

25.07-19.08.2022 tarihleri arasındaki staj eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencileri, İl Müftüsü Hasan Güneş makamında ağırladı.

Müftü Güneş, “Öğrencilerimiz, staj süresi boyunca müftülük içindeki birimlerle, müftülüğe bağlı Kur’an kursları, camiler ve Alo Fetva gibi pek çok birimi gözlemleme fırsatı bulup, işleyişleri hakkında bilgi sahibi oldular. Bu kazanımlarını da paylaşarak, bir çok kişinin bilgi sahibi olmasına vesile olacaklar. Bu programın, Başkanlığımız ve öğrencilerimiz adına faydalı olduğu kanaatindeyiz. Öğrencilerimizi misafir etmekten memnuniyet duyduk. Bundan sonraki çalışmalarınızda muvaffakiyetler diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Stajyer öğrenciler, Müftü Güneş başta olmak üzere Müftülük personeline kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür edip, mezun olduktan sonra müftülük bünyesinde görev almaktan mutluluk duyacaklarını belirttiler.

Stajyer öğrencilere "Katılım Belgeleri" ve çeşitli hediyeler takdim edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’ Yapıldı
Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’...
Yozgat'ta Yağmur Duası Yapıldı
Yozgat'ta Yağmur Duası Yapıldı