Aydin’da Nazilli Hacıbeyli Camii Dualarla Ibadete Açıldı

Aydin'da Nazilli Hacıbeyli Camii Dualarla Ibadete Açıldı

nazilli hacıbeyli camii dualarla ibadete açıldı

02 Ocak 2023 - 18:00

Aydın Nazilli İlçe Müftülüğü rehberliğinde inşa edilen Nazilli Güzelköy Mahallesi Hacıbeyli Camii dualarla ibadete açıldı.

Güzelköy Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla inşa edilen Hacıbeyli Camii için açılış töreni düzenlendi.

Açılışa İl Müftüsü Hasan Güneş, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli İlçe Müftüsü Selami Bayrakçı, din görevlileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende konuşan İl Müftüsü Hasan Güneş, camilerin İslam medeniyeti açısından öneminden ve değerinden bahsedip emeği geçenlere teşekkür etti.

Yapılan duanın ardından İl Müftüsü Güneş'in kıldırdığı cuma namazı ile Hacıbeyli Camii ibadete açıldı.

Program sonunda hayır sahiplerine plaket takdim edildi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.