Balikesir’da Allah Katında Asıl Olan Gönül Güzelliğidir

Balikesir'da Allah Katında Asıl Olan Gönül Güzelliğidir

allah katında asıl olan gönül güzelliğidir

07 Şubat 2021 - 09:40

Din hizmetlerini toplumun bütün kesimlerine ulaştırmak amacıyla İlimiz genelinde  çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Korona salgını nedeni  ile yüz yüze faaliyetlerin kısıtlandığı bu dönemde diğer faaliyetlerimizde olduğu gibi  engelli kardeşlerimizle de yürütülen hizmet ve faaliyetlerimiz  çevrim içi olarak devam ediyor.

İl Müftülüğümüzün; "Çevrim İçi Engelsiz Buluşma" etkinliğinde konuşan İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN; “ Hepinize çok teşekkür ederim, evlerinize konuk ettiniz. Doğrusunu söylemem gerekirse özlemiştik birbirimizi. Hemen ifade edeyim ki her insanın engelsiz bir dünyada yaşaması hakkıdır. İnsan, ilahi imtihana tabi tutulduğunu asla unutmamalıdır. Kimi varlıkla, kimi yoklukla imtihandadır. Ancak engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere zorda kalanlara yardım etmek, yolunu kaybetmişlere yol göstermek , dertliye derman olmak Allah (c.c.) katında sadaka değerinde faziletli bir davranıştır. Ben buradan şunu ifade edeyim ki; bir insanın Allah katında değer kazanması, fiziksel özellikleriyle değil, gönül zenginliğiyle ve davranışlarıyla mümkündür. Anlatacak çok şeylerim var ancak müsaadenizle biraz da sizleri dinlemek isterim. Günleriniz nasıl geçiyor? Nelerle meşgulsünüz. Lütfen buyurun” diyerek engelli kardeşlerimizi dinledi.

İl Müftümüz, engelli kardeşlerimizin taleplerinin dinlendiği çevrim içi buluşma programlarının, bundan böyle yıl boyunca devam edeceğini söyledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret