Bilecik’de Eylül Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı...

Bilecik'de Eylül Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Gerçekleştirildi

eylül ayı ilçe müftüleri toplantısı gerçekleştirildi

14 Eylül 2021 - 10:35

Bilecik’te Eylül ayı ilçe müftüleri toplantısına bu ay Bozüyük ev sahipliği yaptı.

Bilecik’te Eylül ayı ilçe müftüleri toplantısı Bozüyük’te Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun’un başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda;

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Ahilik Haftası hakkındaki yazısı

Afet Farkındalık Eğitimi, İnsan Hakları Eylem Planı Temel İnsan Hakları Eğitimi, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Kuran Kursları Uygulama Esasları, Kuranı Anlama Temel Eğitim Programı ve diğer güncel konular görüşüldü.

Bozüyük ve Pazaryeri Kaymakamlarına hayırlı olsun ziyareti

Toplantı akabinde Bozüyük Kaymakamlığına geçen Müftü Ali Erhun ve İlçe Müftüleri, Bozüyük Kaymakamı olarak atanan Adem Öztürk’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Sonrasında Müftü Ali Erhun, Pazaryeri İlçesine geçerek Pazaryeri Kaymamı olarak  atanan Ferhat Altay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  13.09.2021 tarihinde gerçekleşen ziyarete Müftü Ali Erhun’a Pazaryeri İlçe Müftüsü Şenol Şahin’de eşlik etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret