Bilecik’de Gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri Yapıldı

Bilecik'de Gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri Yapıldı

gençlik hizmetleri eğitim semineri yapıldı

07 Mart 2024 - 10:35

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gençlere yönelik yapılan eğitsel, sosyal, kültürel ve sportif  faaliyetlerin verimliliğini artırmak amacıyla gençlik koordinatörleri, manevi danışman ve izci’lere  eğitim seminerleri düzenleniyor.

Bu kapsamda Bilecik Müftülüğü tarafından il geneli gençlik koordinatörleri, manevi danışman ve izcilere yönelik “Gençlik Hizmetleri Eğitimi Semineri” düzenlendi.

Kayıboyu Konferans Salonunda düzenlenen seminer, Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Lokman Bedir,  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Müftülük yetkilileri ile tarafından verdi.

Seminerde Diyanet gençlik hizmetleri, gençlerle etkili iletişim teknikleri, dijital medya okur-yazarlığı, manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetlerinin etkili sunumu, geçlere yönelik hizmetlerde oyun drama, gençlerin sık sık sorduğu sorular ve diğer manevi danışmanlık ve rehberlik konuları işlendi.  

İki gün süren seminer sonunda kursiyerlere Eğitim Hizmetleri Şube Müdürümüz Şaban Çağlar tarafından katılım belgeleri takdim edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri