Bilecik’de Kapalı Pazar Yerinde üçüncü Cuma Namazı Kılındı

Bilecik'de Kapalı Pazar Yerinde üçüncü Cuma Namazı Kılındı

kapalı pazar yerinde üçüncü cuma namazı kılındı

13 Haziran 2020 - 10:35

Müftülüğümüze bağlı bütün camilerde ve Bilecik Kapalı Pazar yerinde sosyal mesafe kurallarına uyularak Cuma namazı kılındı

Covit 19 salgını nedeniyle bir süre kapalı kalan camilerimiz, normalleşme sürecine girildikten sonra 29.05.2020 tarihinde tekrar ibadete açıldı. Bu münasebetle Bilecik Valiliğinin kararıyla sosyal mesafe kuralları gözetilerek  İlimizdeki bütün camilerimizde ve Bilecik Kapalı Pazar yerinde üçüncü cuma namazı kılındı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın açıkladığı kurallar çerçevesinde kapıda karşılanan vatandaşlarımız, maskelerini takıp Cuma namazı için belirli mesafe gözeterek kendileri için hazırlanan yerlerde saf tuttu.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği Cuma namazı İl Müftüsü Ali Erhun tarafından kıldırıldı

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret