Bilecik’de Müftü Ali Erhun, Osmaneli Din Görevlileri...

Bilecik'de Müftü Ali Erhun, Osmaneli Din Görevlileri Toplantısına Katıldı

müftü ali erhun, osmaneli din görevlileri toplantısına katıldı

18 Temmuz 2020 - 10:35

Osmaneli İlçe Müftülüğü aylık mutat toplantısı, Bilecik Müftüsü Ali Erhun başkanlığında Fatih Camiinde gerçekleşti.

16.07.2020 tarihinde gerçekleşen toplantıya İlçe Müftüsü Sadık Erenbaş ve din görevlileri katıldı.

 

Bir Dua Kardeşi Seçin Aranızdan

Toplantıda din görevlilerine seslenen Müftü Ali Erhun “Biz kendi aramızda kardeşliği tesis etmeliyiz. Devletimizin her köşesinde bizler varız. Vatandaşın her anında, düğününde, cenazesinde ve her merasiminde bizler varız . Bizim aramıza kin ve hasetlik girdikten sonra vatandaşa nasıl hizmet edeceğiz. Sohbet edin, muhabbet edin, birbirinizi sevin ve birbirinize ikram edin. Dua kardeşi seçin aranızdan ve geceleri teheccüd namazına kalktığınızda o kardeşiniz için dua edin.  Dedi.

Ayrıca:

Bir oyun tezgahlanıyor. Bin yıldır Anadolu’da tertemiz yaşanan Ehlisünnet inancı, uydurma, tarihsel ve bidat gibi kavramlarla kirletilmeye çalıştığını belirten Müftü Ali Erhun “Kuran Sünnetsiz Tefsirsiz anlaşılmaz. Kur an sadece meal okunarak da anlaşılmaz. Kur anı anlamak istiyorsak muteber bir tefsir ile beraber okumalıyız” dedi.

Son olarak

Ataullah İskenderinin bir sözü ile konuşmasına son veren Müftü Ali Erhun “ Rabbiniz katında değerinizi bilmek istiyorsanız sizi hangi meslekle meşgul ettiğine bakın. Elhamdülillah! Rabbimize sosuz kere şükrediyoruz ki çok kıymetli bir mesleği icra ediyoruz. Yüce Allah, bu şerefli mesleği hakkıyla ifa etmeyi nasip eylesin. Allaha emanet olun” diyerek konuşmasını bitirdi.

 

Öte yandan;

Bayırköy Belediyesine geçen Müftü Ali Erhun, Belediye Başkanı Mustafa Yaman’a İade i ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaman, Müftü Ali Erhun’a teşekkürlerini iletti.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri