Bilecik’de Ramazan Ayının Ilk Teravih Namazı Kılındı

Bilecik'de Ramazan Ayının Ilk Teravih Namazı Kılındı

ramazan ayının ilk teravih namazı kılındı

24 Mart 2023 - 10:35

Rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan ayının ilk teravih namazı tüm camilerde, vatandaşlarımızın yoğun ilgi ve iştirakiyle kılındı

Yatsı ezanının okunmasıyla vatandaşlar, kentteki camilere akın etti. İlk teravih namazını eda etmek isteyen kadın, erkek, genç, yaşlı, çocuk her yaştan çok sayıda vatandaş camileri doldurdu. Aileleriyle camiye gelen çocuklar da teravih rekatları sırasında getirilen salavatlara eşlik etti.

Namaz öncesi Hamidiye Camiinde vaaz eden İl Müftüsü Ali Erhun, Ramazanın önemi ve orucun faziletine değindi.

Salavatlar ve ilahilerin okunduğu ilk teravih namazı vatandaşların coşkusuya eda edildi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...