BOĞAZLIYAN MÜFTÜLÜĞÜNDEN SURİYELİ AİLELERE İYİLİK SOFRASI

İlçe Müftülüğümüz aile iftarlarından üçüncüsünü İlçemizdeki Suriyeli ailelere gerçekleştirdi.İftar programına ilçemizdeki kadın,erkek ve çocuklardan oluşan tüm suriyeli aileleler katıldı.İftar programınnın sponsorluğunu özler köyünden Hasan KARADAVUT amcamız yaptı.

13 Haziran 2018 - 00:34 - Güncelleme: 13 Haziran 2018 - 19:26

BOĞAZLIYAN MÜFTÜLÜĞÜNDEN SURİYELİ AİLELERE İYİLİK SOFRASI

İlçe Müftülüğümüz aile iftarlarından üçüncüsünü İlçemizdeki Suriyeli ailelere gerçekleştirdi.İftar programına ilçemizdeki kadın,erkek ve  çocuklardan oluşan tüm suriyeli aileleler katıldı.İftar programınnın sponsorluğunu özler köyünden Hasan KARADAVUT amcamız yaptı.

İftar programında konuşma yapan ilçe Müftüsü mehmet GÜLER . mübarek bir Ramazan akşamında yutlarıdan evlerinden vatanlarından uzaklaştırılan Suriyeli komşularımızla caminin bahçesinde iftarda buluşmanın huzur ve coşkusunu yaşadığını belirtti. Güler, sizler bizim misafirlerimizsiniz sizler huzur ve barış içerisinde memleketimizde kalıyorsunuz Türkiye devleti ve milletimiz dünyanın her tarafındaki mazlumlara kimsesizlere sahipsizlere her zaman sahip çıkmıştır. Onları bağrına basmıştır. Onlara Ensar olmuştur. Devletimiz ve milletiiz 3-4 yıldır üç milyonun üzerndeki suriyeli komşularına hamilik ve sahiplik yapmaktadır. halkımızın ve devletimizin bu ali cenaplığı tarihin altın sayfalarına geçecek ve bir çok maddi ve manevi inkişaflara kapı aralayacaktır. Suriyeli komşularını bağrına basan bu miillete ve devlete Allah ve Rasülü de bağrını açacaktır, dedi.

İlçe Müftüsü Mehmet GÜLER, daha sonra iftara katılan her aileye gıda paketi harcama çeki verdi. Programın hayırseverlğini yapan Hasan KARADAVUT'a plaket takdim etti.

Suriyeliler de ilçe Müftülüğünün bu manevi iftar ziyafetinden çok memnun olduklarını ilçe Müftüsü Mehmet GÜLER'e, Kaymakam Bey'e,  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a,  Boğazlıyanlılar ve Türk halkına teşekkür ettiler. Türkiye Cumhuriyetinin bu hamiyetperverlğini hibir zaman unutmayacaklarını dile getirdiler.

Kaynak: MEHMET GÜLER

YORUMLAR

• 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..