Bolu Akşemseddin Imam-hatip Ortaokulu’nda “gönül...

Bolu Akşemseddin Imam-hatip Ortaokulu’nda “gönül Kütüphanesi” Köşesi Oluşturuldu

bolu akşemseddin imam-hatip ortaokulu’nda “gönül kütüphanesi” köşesi oluşturuldu

30 Ekim 2021 - 11:05

Sosyal ve kültürel yardımların yanında, eğitimde de çok ciddi yatırım ve çalışmalar  gerçekleştiren Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Doğu ve Güneydoğu İlleri başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli yerlerinde bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerde kütüphane açmak için “Gönül Kütüphanemiz” projesini başlattı. Bu çerçevede Bolu İl Müftülüğü ve TDV Bolu Şubesi tarafından Bolu Akşemseddin İmam-Hatip Ortaokulu’nda Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Yayınlarından oluşan eserlerle “Gönül Kütüphanemiz” köşesi oluşturuldu.

Bolu İl Müftü Yardımcısı Fadime Arslan 27.10.2021 tarihinde Gönül Kütüphanemiz köşesi oluşturulan okulu ziyareti esnasında bir açıklama yaptı. İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’nun selamını ileten Sayın Arslan: “Öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak, milli ve manevi açıdan gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Bolu İl Müftülüğü ve TDV Bolu Şubesi tarafından "Gönül Kütüphanemiz Projesi" kapsamında düzenlenen kermesten elde edilen gelirler ile alınan kitaplar, Türkiye Diyanet Vakfı Bolu Şubesi Kadın Kolları’nın gayretli çalışmalarıyla Bolu Akşemseddin İmam-Hatip Ortaokulunun kütüphanesine teslim edilmiştir. 

Ayrıca şunu da sevinerek belirtmek isterim ki, kermesten elde edilen gelirler ile alınan kitaplar TDV Yayın Matbaacılık ve Ticaret İşletmesi tarafından Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne teslim edilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesine gönderilmiştir. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve her zaman destek olan Bolu halkına sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Allah razı olsun” diyerek duygularını dile getirdi.

Bolu Akşemseddin İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Osman Kınık, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu başta olmak üzere, Müftü Yardımcısı Fadime Arslan, TDV Bolu Şubesi Kadın Kolları Gönüllülerine ayrıca "Gönül Kütüphanemiz Projesi"nde emeği geçenlere ve desteklerinden dolayı tüm Bolu halkına  teşekkür etti.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Tekirdağ'da Diyanet Izci Kulübümüz ‘‘dedeciğim Ben Geldim’’ Sloganı Ile çanakkale'de
Tekirdağ'da Diyanet Izci Kulübümüz ‘‘dedeciğim Ben...