Bolu’da 80. şükür Programı Yapıldı

Bolu'da 80. şükür Programı Yapıldı

80. şükür programı yapıldı

05 Şubat 2024 - 11:05

Vatandaşlar, musibetlerden korunmak için dua etti.

80. ŞÜKÜR PROGRAMI YAPILDI.

Mengel ilçesi Çubuk Köyü Camii'nde köy halkı şükür ve dua programında buluştu.

Bolu'nun Mengen ilçesinde, 1944 yılında meydana gelen Bolu depreminde köylerinde herhangi bir kayıp ve yıkım olmaması sebebi ile köy halkı tarafından şükran günü olarak okuma programları başlatıldı.

4 Şubat itibarı ile geleneksel hale getirilen program 80. sene-i devriyeye ulaşıldı.

Programa, Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Mengen Müftüsü Mehmet Özcan ve vatandaşlar katıldı.

Program öncesinde köy konağında bay ve bayanlara ikramda bulunuldu.

Öğleden önce Köy Camiinde Bolu İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş vaaz ve irşad faaliyetinde bulunarak bu anlamlı buluşma ve örnek program için köy muhtarlığına teşekkür etti.

Öğle namazının ardından Mevlid Programı icra edildi. Okunan 60 adet hatmi şerifiin duası yapıldı.

Çubuk Köyü Muhtarı Hamit Arslan, yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür ederek, "Dualarımızın, birlik ve beraberliğimizin simgesi olan bu mevlidin, köyümüzde ve kalplerimizde sonsuza kadar yaşamasını diliyorum. Hep birlikte, gelecek yıllarda da bu özel günde bir araya gelmek umuduyla." ifadelerini kullandı.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri