Bolu’da Din Görevlileri Teşekkür Belgelerini Aldılar

Bolu'da Din Görevlileri Teşekkür Belgelerini Aldılar

din görevlileri teşekkür belgelerini aldılar

15 Eylül 2021 - 11:05

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen “2021 Yılı Vekaletle Kurban Kesim Programı” kapsamında Kurban Bayramında üstün gayret gösteren Din Görevlilerine İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bolu Şube Başkanı Ali Rıza TAHİROĞLU tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

17.08.2021 tarihinde gerçekleşen programa İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, Müftü Yardımcısı Ahmet Halıcı, Şube Müdürü Ali Ceylan, Müftülük Personeli ve Din Görevlileri katıldılar. Programda bir konuşma yapan İl Müftüsü Sayın Tahiroğlu: “Kıymetli arkadaşlar! Hepinizin de bildiği gibi yorucu ama bir o kadar manevi değeri yüksek günlerden geçtik. Kurban Bayramında bir çok arkadaşı görevlendirdik. Sizler de bu görevi en iyi şekilde yaptınız. Herkes bayram yaparken, eş dost ziyareti yaparken, en azından kendi kurbanının başındayken sizler görev yerlerindeydiniz. Ailenizden, çoluk çocuğunuzdan ayrı günler geçirdiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Müftülüğümüzün yapacağı diğer programlara da katkılarınızı bekliyorum. Allah sizlerden razı olsun” diyerek duygularını dile getirdi.

Daha sonra İl Müftümüz tarafından teker teker teşekkür belgeleri verildi. Belgesini alan görevliler, bizler yıllardan beri bu organizasyonda ve müftülüğümüzün diğer programlarında görev alıyoruz, bundan sonra da kurumumuzun her türlü programında görev almaya hazır ve gönüllüyüz diyerek, şükranlarını dile getirdiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik "eğitim Semineri" Düzenlendi.
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik...
Tekirdağ Eğitime Destek Platformu Toplantısı, Diyanet Gençlik Merkezinde Gerçekleştirildi.
Tekirdağ Eğitime Destek Platformu Toplantısı, Diyanet Gençlik...