Bolu’da Hayırsever Izzet Baysal Dualarla Anıldı.

Bolu'da Hayırsever Izzet Baysal Dualarla Anıldı.

hayırsever izzet baysal dualarla anıldı.

06 Mart 2020 - 11:06

İlimize kazandırdığı eserlerle Bolu’yu yeni baştan imar eden büyük hayırsever İzzet Baysal’ın 20. ölüm yıl dönümü dolayısıyla 05.03.2020 Perşembe günü Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Gölköy Kampüsünde bulunan Anıt Mezarı başında anma programı düzenlendi. Aralarında öğrencilerinde olduğu binlerce kişi BAİBÜ Gölköy Kampüsünden anıt mezara kadar İzzet Baysal için yürüdü. Anıt mezarda düzenlenen törene Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, protokol üyeleri, akademisyenler, İl Müftüsü Orhan Genç ile öğrenciler ve vatandaş katıldı.  Programda protokol konuşmaları yapıldı. Konuşmaların ardından Bolu İl Müftüsü Orhan Genç merhum İzzet Baysal’ın ruhuna ithafen Din Görevlileri tarafından okunan hatimin duasını yaptı. Duanın yapılmasından sonra merhum Baysal’ın anıt mezarına karanfiller bırakıldı.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri