Bolu’da Il Müftüsü Orhan Genç Camiler Ve Din Görevlileri...

Bolu'da Il Müftüsü Orhan Genç Camiler Ve Din Görevlileri Haftasında Fidan Dikti.

il müftüsü orhan genç camiler ve din görevlileri haftasında fidan dikti.

11 Ekim 2019 - 11:06

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Bolu İl Müftüsü Orhan Genç 6 Ekim 2019 Pazar günü Bolu Merkez Çıkınlar Mahallesi Kuba Camii’nde sabah namazında sonra fidan dikti. Müftü Yardımcısı Eyüp Orhan’ında hazır bulunduğu programda Sayın Genç. “Bu gün yurdumuzdaki bütün camilerimizde olduğu gibi Bolu’muzda da din görevlilerimiz öncülüğünde cami cemaatimizle beraber fidan dikimi gerçekleştiriyoruz. Bolu’da camilerimizin bahçelerine ve müsait olan yerlere bu gün yüzlerce fidan dikimi gerçekleştiriyoruz. Bu vesile ile Diyanet İşleri Başkanlığı olarak milyonlarca ağaç dikmiş olacağız. Sizlere de bize vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.” dedi ve ilk fidanı hayırlı olsun diyerek toprakla buluşturdu. Cami cemaati memnuniyetlerini belirterek teşekkür ettiler ve bu gibi etkinliklerin artarak devam etmesini istediler.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri