Bolu’da Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor.

Bolu'da Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor.

sabah namazı buluşmaları devam ediyor.

15 Ocak 2020 - 11:06

Bolu İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “Sabah Namazı Buluşmaları” programları devam ediyor. Bu çerçevede 12.01.2020 Pazar günü bir program gerçekleştirildi. Hacı Nakkaş Camiinde sabah namazının kılınması ile başlayan program, tesbihat, tekbir ve salavatlar ile devam etti. Müftü Yardımcısı Nihat Kök tesbihattan sonra bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından dua yapılarak program sona erdi. Programa Müftü Yardımcıları Nihat Kök, Eyüp Orhan, Ahmet Halıcı ve vatandaşlar katıldı. Bir sonraki Sabah Namazı Buluşması 19.01.2020 Pazar günü Tepecik Mahallesi Akşemseddin Camii’nde yapılacaktır.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...