Bolu’da Sandallar 4-6 Yaş Kur’an Kursu’ndaki çocukların...

Bolu'da Sandallar 4-6 Yaş Kur’an Kursu’ndaki çocukların Mevlid-i Nebi Coşkusu

sandallar 4-6 yaş kur’an kursu’ndaki çocukların mevlid-i nebi coşkusu

25 Ekim 2021 - 11:05

Bolu İl Müftülüğü Sandallar 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrencilere yönelik “Mevlid-i Nebi Programı” düzenledi. “Peygamberimiz ve Vefa” temasıyla düzenlenen programda minikler çizdiği resim, yaptıkları maketler ve hazırladıkları gösterilerle Hz. Peygamber’e olan sevgilerini dile getirdiler.

22.10.2021 tarihinde gerçekleştirilen programda minik öğrencilerle bir araya gelen, onlarla teker teker ilgilenen ve sohbet eden İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu: “İslam Dini’nin büyük önem verdiği çocuk eğitimi, sağlıklı bir neslin yetişmesi için temel taşıdır. Diyanet İşleri Başkanlığımız çocuklarımızın eğitimi için çeşitli alanlarda çalışmalar yürütmektedir. Özellikle 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarımızla çocuklarımız Kur’an-ı Kerim başta olmak üzere, dini bilgilerde dahil yaş ve seviyelerine uygun değerler eğitimi alarak donanımlı şekilde yetişmektedirler. Bolu İl Müftülüğü olarak tertemiz şekilde bizlere emanet edilen yavrularımızın o temiz duygularını koruyarak, maneviyatı sağlam nesiller yetiştirmeye gayret gösteriyoruz. Tabiki bu konuda Kur’an Kursu Öğreticilerimizin çok emeği var bunu da belirterek kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Müftü Yardımcısı Fadime Arslan, Müftülük Vaizleri Zeynep Akman ve Dr. Bedriye Yılmaz’ın da hazır bulunduğu programda İl Müftüsü Sayın Tahiroğlu çocukların hazırladıkları sergiyi gezdi ve onlara hitaben; Sizler bizim geleceğimiz ve ümit kaynağımızsınız diyerek, Hz Muhammed (S.A.V)’in çocuklarla iletişimi, çocuklara bakış açısı, onlara yaklaşımı, tutum ve davranışı hakkında bilgiler verdi.

Koronavirüs tedbirlerinin (maske, mesafe, temizlik) üst düzeyde olduğu programda, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri