Bolu Müftülüğü Aile Ve Gençlik Merkezi’nde Gençlerle...

Bolu Müftülüğü Aile Ve Gençlik Merkezi’nde Gençlerle Buluşma

bolu müftülüğü aile ve gençlik merkezi’nde gençlerle buluşma

28 Eylül 2021 - 11:05

Bolu İl Müftülüğü Aile ve Gençlik Merkezinde Gençlik Koordinatörlüğünün hazırlayıp yürüttüğü “Etkileşimli Gençlik Destek Eğitimleri” Projesinin bir ayağı olan “Kitabını Seç, Biz Alalım Tahlilini Birlikte Yapalım” etkinliği buluşma programı düzenlendi.

Bolu İl Müftülüğü Aile ve Gençlik Merkezinde 18.09.2021 tarihinde İl Gençlik Koordinatörü ve din görevlilerimizden oluşan grup moderatörleri ve her gruptan belirli sayıda öğrenci katıldı. Programda öğrencilere altıncı tahlil programı için başkanlığımız yayınlarından “Niçin İnanıyorum” ve “Niçin İbadet Ediyorum” kitapları hediye edildi. Ayrıca Bolu Müftülüğü Aile ve Gençlik Merkezinin yeni dönem faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Altı aylık bir süreç içerisinde öğrenciler seçtikleri ve hayırseverlerin sponsorluğunda alınan kitapları tahlil etti. Altıncı ve son tahlilin kitapları her öğrenci için aynı olacak şekilde başkanlığımız yayınlarından belirlendi. Son tahlil öncesinde pandemi tedbirlerine uyularak (maske, mesafe, temizlik) bu buluşma gerçekleştirildi.

Kovid-19 salgını nedeniyle 120 öğrencinin yer aldığı kitap tahlilleri, din görevlilerimizden oluşan moderatörler yönetiminde on iki tahlil grubuyla çevrimiçi gerçekleştirilmişti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı