Burdur’da Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışmasında Dereceye...

Burdur'da Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışmasında Dereceye Giren öğrenciler ödüllendirildi

mevlid-i nebi gençlik bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

30 Mart 2019 - 11:16

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından üniversite öğrencileri arasında Hz. Peygamber sevgisini ve örnekliğini canlı tutmak amacıyla düzenlenen “Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışmasında” dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Hasan Şıldak ve İl Müftüsü Hıdır Bayrak tarafından verildi.

Geçtiğimiz Aralık ayında düzenlenen yarışmada birinci olan bir erkek ve bir kız öğrenci Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından umre ile ödüllendirildi. Yarışmada kız ve erkek kategorisinde ilk beş içinde dereceye giren öğrenciler ise İl Müftülüğü tarafından para ödülünün yanı sıra Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından oluşan kitap seti ile ödüllendirildi.

Türkiye Diyanet Vakfı Kız ve Erkek Öğrenci Yurtlarında düzenlenen ödül törenine Vali Hasan Şıldak ve eşi, İl Müftüsü Hıdır Bayrak ve eşi katıldı.

Dereceye giren öğrenciler ödüllerini Vali Hasan Şıldak ve İl Müftüsü Hıdır Bayrak’ın elinden aldılar.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı