Cankiri’da Il Müftüsü Mehmet şahin: Kutsal Topraklara Yolculuk,...

Cankiri'da Il Müftüsü Mehmet şahin: Kutsal Topraklara Yolculuk, Ziyaretlerin En Güzeli Vuslatların En Kıymetlisidir.

il müftüsü mehmet şahin: kutsal topraklara yolculuk, ziyaretlerin en güzeli vuslatların en kıymetlisidir.

30 Kasım 2023 - 11:45

Çankırı Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı 2023-2024 Umre Organizasyonu ile umre yapmak üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik "Umre Eğitim Semineri" düzenledi.

Seminere Çankırı İl Müftüsü Mehmet Şahin, İl Müftü Yardımcısı Osman Akkaya, Şube Müdürü Abdullah Salman, Din görevlileri ve umreye gidecek vatandaşlar katıldı.

27-28 Kasım 2023 günlerinde Ahmet Yesevi Caminde gerçekleştirilen seminerde konuşan İl Müftüsü Mehmet Şahin, "Kutsal topraklara yolculuk, yolculukların en güzeli, ziyaretlerin en faziletlisi, vuslatların en kıymetlisidir. Bu güzelliklere erişmek her Müslümana nasip olmuyor maalesef. Rabbim salimen gitmeyi, ganimen dönmeyi umrecilerimize nasip eylesin. Yolculuğunuzun kolay, ibadetlerinizin makbul olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Katılımlarınız için de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi

Seminerde ayrıca; ana hatlarıyla umrede uyulması gereken kurallar ve yerine getirilmesi gereken davranışlar da anlatıldı.

Ayrıca Halk Sağlık Müdürlüğü tarafından umrecilere "Temel Sağlık Bilgileri" konusunda bilgilendirme yapıldı.

Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Tekirdağ’da Vekâletle Kurban Organizasyonu Tanıtıldı