Erzincan’da 2021 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası...

Erzincan'da 2021 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri Kapsamında "hafızlık Yarışması" Düzenlendi

2021 yılı camiler ve din görevlileri haftası etkinlikleri kapsamında "hafızlık yarışması" düzenlendi

26 Mayıs 2021 - 13:00

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri kapsamında 25.05.2021 tarihinde İlimiz ve ilçelerimizdeki Erkek Din Görevlileri arasında Müftülüğümüz kütüphane salonunda “Hafızlık Yarışması” yapılmıştır.

Yarışma Komisyonunda İl Müftü Vekili Mehmet SÜSÜN, İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi İsmail Hakkı SEZGİN, Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Ayhan IŞIK, İl Müftü Yardımcısı Vekili Serdar Buğday ve Müftülüğümüz Şube Müdürlerinden Ali ŞEN görev almışlardır.

Yapılan Yarışma Neticesinde;

İlimiz Recep Demir Erkek Kur’an Kursu yönetici ve öğreticisi Muhammed Budak birinciliği, Otlukbeli İlçesi Fatih Camii Söz. İmam Hatibi Yusuf Akpınar ise ikinciliği elde ettiler. Yarışmacılar, çeşitli kitap hediyeleriyle taltif edildiler.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri