Erzincan’da 4 – 6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencilerimiz...

Erzincan'da 4 – 6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencilerimiz Istiklal Marşı şiiri Için Sahne Aldılar

4 – 6 yaş grubu kur’an kursu öğrencilerimiz istiklal marşı şiiri için sahne aldılar

01 Nisan 2022 - 13:00

4 – 6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Öğrencilerimiz İstiklal Marşı Şiiri İçin Sahne Aldılar

Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında okuyan öğrencilerimiz tarafından İstiklâl Şairi Mehmet Akif Ersoy’un “İstiklal Marşı” adlı şiirini on kıta halinde okuma etkinliği düzenlendi.

Kurslarımızda eğitim gören minik yavrularımız büyük bir heyecan ve özveriyle ezberledikleri şiiri seslendirdiler. Programda sahne alan tüm öğrenciler, müftülüğümüz yetkilileri tarafından çeşitli ödüllerle taltif edildiler.

İl Müftümüz Burhan Çakır, müftü yardımcılarımız İsmail Yılmaz ve Kâzım Ural, Kur’an Kursları öğreticileri, öğrenciler ve ailelerinin katıldıkları program büyük bir ilgi ve beğeni ile izlendi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı