Giresun’da Emanetler Ihtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor

Giresun'da Emanetler Ihtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor

emanetler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor

01 Nisan 2022 - 14:00

Türkiye Diyanet  Vakfı (TDV) Giresun İl Şubesi, kardeşlik bağlarını güçlendirmek amacıyla iyilik yolundaki çalışmalarına hız verdi.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Giresun Şubesince vatandaşlarımızın Oruca ve Ramazan ayına hazırlıklı girmelerini temin maksadı ile  Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere iftarlık kumanya dağıtıldı.

“Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin” temasıyla yürütülen; ‘Gıda Paketi Yardım Kampanyası’ kapsamında hazırlanan kumanyalar TDV gönüllüleri ve din görevlileri tarafından kapı kapı dolaşılarak, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.

Konu ile ilgili konuşan TDV Şube Başkanı ve  İl Müftüsü Ramazan TOPCAN; "Zekat verebilecek herkesin zekatını ibadet şuuruyla yerine getirmesini sağlamak, onlara rehberlik etmek ve emanetlerini ehline teslim etmenin zeminini hazırlamayı hedefleyen TDV, bu bilinç ve sorumlulukla hareket ederek çalışmalarını sürdürüyor.
Sadece Ramazan’da değil, diğer aylarda da hayırseverlerin yaptığı bağışları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıran TDV İl Şubesi, gıdadan temizlik ürünlerine, kıyafetten ayakkabıya, ayni ve nakdi yardımlara kadar geniş bir çerçevede kampanyalar düzenliyor. Yüzler gülsün diye hayırsever kardeşlerimizin  ayni ve nakdi bağışlarına talibiz." dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara...
Adana Hakkı Polat Kız Anadolu Imam Hatip Lisesi, Muş Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir'i Makamında Ziyaret Etti.
Adana Hakkı Polat Kız Anadolu Imam Hatip Lisesi, Muş Il Müftüsü...